Ens acostumam ràpidament als moments durs?  

Posted by: Sandra Llabrés

El que està clar es que a les coses bones tothom s´acostuma ràpid, no? Però ara vivim temps una mica més difícils i en el que molts convendrem que haurem de canviar la nostra actitut en vers els plaers propis de les societats del benestar...Vaja , que ens haurem d´apretar el cinturó i consumir d´una forma molt més responsable i meditada! Em d´aprendre a comprar/consumir les coses més necessàries, comprobar que és el millor preu, amb les garantíes que ens pertoquen, i totes aquelles coses que necessitam saber per esser uns consumidors intel.ligents. I precisament per això avui he convidat a casa al Sr. Jesús Cuartero, Cap dels Servei de la Junta Arbitral de Consum per saber si en aquets temps de crisis i de recessió , el consumidor torna més exigent o no...el Sr. Riera està encantat perque té algunes preguntes que fer- l´hi!





Les seves competències són defensa dels consumidors i usuaris; control de mercat; inspecció de consum; informació i atenció als consumidors i usuaris; Junta Arbitral de Consum; relacions amb les associacions de consumidors.





Reunificació deutes Informació sobre compravenda de béns immobles en construcció




Atenció veïnats, que aquesta conversa promet esser molt interessant per tothom!

This entry was posted on 11:40 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

1 comentarios

Estimada Sandra, estava avorrit de sa radio ja una bona temporada i me varen xarrar des teu programa i mira, ja le escoltat un parei de vegades i m'agrada prou! Seguiu aixi fent bona radio, es programa d'ahir va ser interesantisim de debo. I de mes a mes em va fer riure (tens una bona tropa de personatges ben diversos i aquesta Comunitat es ben interesant)

Publica un comentari a l'entrada