Primer Nadó Medicament  

Posted by: Sandra Llabrés

Javier, el primer 'nadó medicament' d´ Espanya amb la seva mare. Foto: SAMUEL ARANDA


Hi ha res mes entranyable que multiplicar l´alegría del neixament d´un fill? Si. Que amb el neixament d´aquest, a part d´ampliar la familia i fer- lo objecte del nostre amor, podem alhora salvar la vida d´un altre fill nostre aqueixat de beta-talasemia major (una anemia congènita severa). Una vida que malauradament corre perill per culpa d´aquesta malaltia que amenaça amb posar punt i final a una lluita acarnissada d´uns pares desesperats.


Avui parlarem d´un final feliç. La culminació del dur esforç de tot un equip de metges professionals investigadors de l´unitat de Genètica, Reproducció i Medicina Fetal de L ´Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla. Son els primers en aconseguir aquesta fita al nostre país. Avui parlarem a casa d´aquest fet i ho farem amb el pare de la criatura! El senyor Andrés Mariscal, que molt gentilment, i malgrat l´incontable e incessant goteig d´entrevistes realitzades, a accedit a parlar amb nosaltres una estoneta avui vespre. També contaré amb la visita del Cap de l ´Unitat de Genètica d l´Hospital de Son Dureta, el Doctor Jordi Rosell. Un vespre molt interessant al que estau tots convidats, estimats veinats!

This entry was posted on 18:51 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

0 comentarios

Publica un comentari a l'entrada