Castració Química.  

Posted by: Sandra Llabrés



Supòs que ja heu llegit la notícia en les darreres hores. Catalunya serà pionera a tot l´estat a l´hora de l´aplicació de la castració química a tots els delinqüents sexuals que ho sol.licitin. Servirà com mesura preventiva i de recolçament terpèutic i, a l´hora, ajudar a evitar la seva reincidència un cop en llibertat. Per parlar d´aquest assumpte tan espinós avui vendrà a casa el psicòleg clínic Fernando Rivera, també cridarem per telèfon al Cap d´Urología de Son Dureta el Doctor Mariano Ozonas perque ens expliqui exactament en què consisteix aquesta terapia...
I, amb tot el respecte del món, li demanarem al pare de la nina Mari Luz , què en pensa de que arribi a España una mesura com aquesta.

Vos esper a tots!

This entry was posted on 18:47 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

1 comentarios

Sandra, estic escoltant es programa d'avui, amb en Pep Roig i en Pep Noguera i na Vivian Caoba, felicitats pel programa i per dur-nos cada vespre gent de primera línia i tan vàlida! En Pep Roig és un gran artista, el meu germà i jo ens barallam pel diari per veure "el xiste", que mira, no és perque facin riure gaire, en Pep Roig és d'aquests artistes que no cerquen provocar grans riallades, sinó que puguem fer un somriure amb les desgràcies que ens cauen a sobre. En Pep persegueix un somni magnífic que voldria que es fes realitat ben aviat i amb tot el suport que es mereix! No és gens fàcil lo que fa en Pep, arrencar un somriure amb aquests dibuixos seus i les seves frases lapidàries, amb les temàtiques que escull. Ara, en temps de crisi, en Pep no ens fa riure, però li lleva ferro al dia a dia, i planta justes làpides damunt qui se les mereix, sigui qui sigui!!! I tot això sense perdre l'elegància, i sempre fent gala de valentia i dignitat!

Publica un comentari a l'entrada