Dimecres 17 Setembre: Una galtada a temps es bó per l´educació dels nostres fills?  

Posted by: Sandra Llabrés

I amb això no volem fer apología de la violència. Que Deu ens lliberi! Però, la veritat, qui no s´en recorda d´una galtada de son pare per haver-la feta grossa! Jo sí! I ben alerta que vaig anar de tornar-hi. Però avui dia si veim pel carrer a una mare (o pare) desesperat amb el seu fill rossegant, fent potedetes, plorant i cridant perque vol una jugueta que acaba de veure o perque no vol marxar del parc cap a cases, de ben segur que ningú s´escandalitzarà si el progenitor l´hi "espolça" el cul per fer-se obeïr! I clar, surgeix la pregunta: es bó o dolent una "galleta", "galtada", "closcada", "espolçada" a temps? Com que això és una qüestió molt delicada (ja que no soporto saber del maltractament d´un infant) hem pregunto si el convidat que tendré avui vespre ens treurà de dubtes.
El psiquiatra Virgilo Traid sap molt del comportament humà i de ben segur que ens dirà el que està bé o malament i el més important, per què hi ha pares que no saben emprar altres "armes" per la educació com es el diàleg! A més a més vendrán algunes mares a dir la seva. Com la Madò Catalina que n´ha surat a 6 o la Sr Palomero que en té 3! No us ho perdeu, estimats veïnats.

This entry was posted on 10:23 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

1 comentarios

Hola, Sandra!! Soc en Biel i també saps que admiro la teva feina i a tu com a persona. Escolto tots els programes, sempre que puc, i et vull donar l’enhorabona per La Comunitat, un nou format per fer-nos arribar als oients el que sempre has fet, temes molt interessants d’actualitat i sempre enrevoltada dels millors professionals. Ja se que tal vegada tu agredeixes que el programa domes duri una horeta, però jo en vull mes!! Sempre sem fa curt!!!

Publica un comentari a l'entrada