Ens fem rics fent feina?  

Posted by: Sandra Llabrés



Bona pregunta, eh? El despertador sona dia rere dia, marcant el ritme d´una vida trepidant que passa per fer molta feina, moltes hores, per poder fer un bon muntet de doblers que et permetràn viure d´una forma més tranquil.la...o al manco això és el que tu penses!



I de cop i volta un es demana de forma incansant: però, hem faré ric algún dia? Podré atresorar totes aquelles coses dessitjables? Hem podré acostumar a satisfer tots els meus capricis? Un caramull de preguntes que, si més no, costa respondre. Tothom sap que toparse amb la riquessa és una qüestió molt relativa. Per que...què significa fer-se ric? Tenir un caramull de coses? Un bon grapat de comptes corrents? O... tenir moltes propietats, cotxes i articles de luxe? Per altres persones segur que la resposta a n´aquesta difícil pregunta de definir la riquesa, de ben segur que passa per tenir ben a prop i en perfecta salut els qui més estimes,esser feliç amb el que tens o sencillament arribar sense mal de caps a fi de mes. És relatiu, com tot.Però, ja saben estimats veinats que m´agrada donar- li "rum rum" al capet i avui vespre he convidat a casa a un economista, el Sr. Damià Perelló, perque m´expliqui totes aquestes questions relacionades amb els diners (que no ens enganem) ens preocupa a tots. Estic convinçuda de que tendrem visites inesperades dels veinats de la comunitat com na Joana, la perruquera...sempre està pendent de tot! I , a més a més, i posant fil a l´agulla, avui he fet periodisme d´investigació, i hem sembla que us donaré una sorpresa a tots els veinats que escolteu a La Comunitat perque realitzaré una telefona a un personatge molt curiós que m´ha promès explicar-me per què li diuen el nou Robin Hood. M´han dit que és un jove català antisistema que ha aconsegit burlar a moltes entitats bancàries del país...i que s´ha "embutxacat" a prop de 500.000 euros!!! Oh Deu meu! N´hi ha que volen esser rics a tota costa, i això no pot esser!!! No creu????

This entry was posted on 18:26 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

0 comentarios

Publica un comentari a l'entrada