100 PROGRAMES DE "LA COMUNITAT" !!!  

Posted by: Sandra Llabrés

DIJOUS 19 FEBRER 2009
PROGRAMA 100

" Anem desfressats tot l'any!!"


Sandra:
Hola? Ui..que està de fosc tot, no? Hola...

UN GRAPAT DE PERSONES CRIDEN: SORPRESA!!!

Sandra:
Uiiiiiiiii...ooohhhh..no sé que dir...qui fa festa?

Carles:
Hola Srta. Llabrés...vosté fa festa!

Sandra:
Jo? Jo faig festa? No és ni el meu sant ni el meu aniversari...avui es dijous, dijous llarder Sr. Riera, carnaval, s’ en recorda???

Carles:
Aiiiii, Srta Llabrés quina memòria de peix que té! Avui celebrem 100 vetllades de LA COMUNITAT...100 vespres de tertulia a ca nostra!!!

Sandra:
100? Caramb Sr. Riera si que mos ha retut la cosa, no???
I tota aquesta gent? Si quasi hi sou tots...Presi, Dani, na Joaneta...ah! I aquesta gent desfressada...((fluixet)) m’ ho hagués pogut dir Sr. Riera i hagués estrenat la meva desfressa d´au exòtica del paradis...

Carlos: (fluixet))
No, no,no, Srta Llabrés...aquesta gent no ve desfressada! Es que venen vestits així perque...ells van així cada dia!

Sandra:
Aaaaa, ara si que no entenc res de res...!!!


Carlos:
Vengui que li presentaré a ne LLuis, en Joan, hi ha na Paula la nostra nova veïnada...
I també en Juan Pere Zuazaga, que em penso que ja el coneix, ell es actor! Després es sumarà més gent!

Sandra:
Hola, hola a tos i moltes gràcies per venir a ca nostra, un plaer conèixer-los...i jo que pensava que anaven disfressats, perdonin, eh???

Carles:
Miri... he pensat que com sé que aprecia l’ originalitat...avui m’ he permès la llibertat de convidar a ca nostra a una sèrie de professionals que es podria dir allò de que...VAN DESFRESSATS TOT L’ANY!

Sandra:
Shhhhhhuuut no digui això que se poden enfadar!
Per què diu que van desfressats tot l’ any?

SandCarles:
Molt senzill Srta Llabrés! O es que vostè no coneix ningú que s’ hagi desfressat de bomber, policia, capellà o monja, o infermera...?????


Sandra:
Si! La veritat es que quasi tothom s'ha desfressat d’ alguna d’aquestes professions alguna vegada! No me digui que...

Carles: (interromp))
No son ni un bomber, ni un policia, ni un capellà de bromes! Son autèntics Srta Llabrés!

Sandra:

Caramb quina sorpresa!!! Ara si que m’ alegro , em sento més segura i protegida que mai amb l’ autoritat, un expert en extingir foc, un sanitari i un intermediari amb Deu.... a ca nostraaaaaa!

Carles:
M’ alegro que s’ alegri! M’ ha semblat curiós el fet de que tenim cada dia, al nostre voltant , gent que per un motiu o un altre es posa el seu uniforme per treballar i que gràcies a ell, no hi ha dubte del seu ofici! Per exemple:Si vostè veu un home amb un vestit de feina blau, amb una llapis a l’ orella i una senalla de goma plena de picadís, i una pala a la mà, qui és?

Sandra:
un picapedrer?

Carlos:
Correcte! Si veu un homo impecablement vestit, amb corbata, un maleti negre, que camina ràpid i xerra a tot volum per el seu mòbil, qui és?

Sandra:
Un home de negocis!

Carlos:
Correcte Srta Llabrés! Si veu un senyor amb una bata blanca amb un fonendoscopi penjat pel coll, qui es?

Sandra:
Aquesta també la se! En George Clooney! Eeeee que és broma! Un metge???

Carlos:
Ho veu! Hi ha roba que ja ens dona una pista molt fiable de la professió a la que se dedica la persona que tenim davant ...i ja sap que els infants sempre han volgut imitar als majors...inclús en carnaval! I normalment solen imitar aquelles professions que admiren com per exemple , els que li he dit abans...li he de dir que he convidat a nen Pedro Duque, per allò dels astronautes, ja sap, però no ha pogut venir!

Sandra:
Aaaahhh, ara ho entenc tot! I vostè avui en la vetllada que fa numero 100 de LA COMUNITAT vol fer un petit homenatge a totes aquelles persones que any rere any inspiren a grans i petits per carnaval! Molt original! No hem deixa de sorprendre SR. Riera...

S'UNEIXEN A LA NOSTRA CONVERSA ...UNA INFERMERA , UNA HOSTESA DE VOL I UN CAPELLÀ!

This entry was posted on 22:54 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

0 comentarios

Publica un comentari a l'entrada