Reivindica la Funda  

Posted by: Sandra Llabrés

DIVENDRES 6 FEBRER 2009


PROGRAMA 91

Guió Original: Sandra LlabréS

REIVINDICA LA FUNDA


Sandra:

Ala! Quina monada....ja s´ha acabat la setmana...quina alegría! Ara només m´he d´organitzar i....podré fer moltes coses...


Carles:
Hola Srta.Llabrés , ja es per aquí?, si que ve prest avui,! Pensava que aniria al cinema amb na Clara....

Sandra:
Si que hi aniré...però no amb ella...tenc un pla preciós per aquest cap de setmana...

Carles: (en to divertit...)
Amb aquesta careta de pilla que posa, imagino que el su “pla” inclou alguna persona del gènere masculí????

Sandra:
Aaaa...beee.... pot esser! Sr. Riera...pot esser....


Carles:
S´ha posat vermella....


Sandra:
No m´he posat vermella, es que vostè te la casa a 47 graus....vorà la factura de Gesa, vorà....!

Carles:
No me canviï de tema Srta Llabrés, la casa esta a 20 graus, `però a vostè li bull la sang...sembla una adolescent en plena erupció hormonal, però no hem vull ficar allà on no em criden!

Sandra:
Ah! Ara es faci l’interessant.... que se mor de ganes de saber per què estic tant contenta, no dissimuli!!!


Carles:
A mi no m´ha de donar explicacions Srta Llabrés, vostè ja es prou gran per saber el que fa...però si no m´ho vol contar....

Sandra:
Ufffff, venga, no fasi de nin petit, si a més ...se que es cruix per saber de què van els meus plans...

Carles:
Me cruix, me cruix...(fent befa)...com si jo no tengués res millor a fer que estar al corren de la seva vida “intima”...a més vostè vorà, jo l´unic que li dic és que ja té una edat i se li pot passar l´arròs...
Si me permet un comentari fet amb carinyo, penso que ha tornat molt exigent amb els homes!!!


Sandra:
Com s´atreveix a dir això? Sap el que costa avui dia a una al.lota moderna i treballadora com jo trobar un al.lot que reuneixi els minims imprescindibles????

Carles:
Minims imprescindibles??? De què parla, de prestacions?

Sandra:
Sr. Riera l’home perfecte només existeix a les pel·lícules de Disney,
Tant a les antigues com a les més modernes...Estic parlant de alguns requisits mínims per anar tirant...

Carles:
Amb els anys entenc manco a les dones....((diu fluixet))

Sandra:
Caramb Sr. Riera vull dir que les dones fugim a certs estereotips que sempre ens han colocat...com que som unes interessades i que miram molt l´estatus i la cartera...que somiam truites tot el dia, a l´espera d´un princep blau que no arriba mai...i no és així de cap de les maneres....de fet jo estic cansada d´equivocar-me...


Carles:
Home! D´equivocar-se? Que vol dir amb això?


Sandra:
I do vull dir precisament això...diviso l´objectiu, poso en marxa el meu pla d´atac, desplego totes les armes de las que disposo (que no son poques) apunto...i pam! Disparo! I ...bingo...faig diana...arriben les copes, les mirades encaronades, les preguntes estúpides, i bla,bla,bla,. I arriba el moment X. Perque supòs que ja sap que a la meva edat ens agrada saber quines “prestacions” te un cotxe abans de comprar-lo, no?


Carlos:
Si, si,sisi...la segueixo Srta Llabrés, no sé on vol anar a parar, però jo la segueixo....

Sandra:
I do ...arriba el moment , el gran moment en que ,ja m´entén....


Carles: ((interromp))
S´en dona compte de que no va depilada!


Sandra:
Sr. Riera!


Carlos: perdoni, perdoni, continui....

Sandra:
Gràcies! Arriba el moment en que “reivindiques la funda”!!!!

Carles:
Ai, ai, ai, que ja s´he pero on va....vostè reivindica la funda...i...


Sandra: (enfadada)
I el senyor en qüestió diu que NO VA DE FUNDA!!! Com pot dir que no va de funda? Se dona conta de la quantitat de descervellats hi ha pel MÓN? Què no tenen res dins el cap? Que`no els hi han ensenyat res? O es que es pensen que les al.lotes que ja tenen 30 i pico han tornat boixes integrals i que estàn tan desesperades que es llançaran a qualsevol piscina, sense poder saber is l´aigua està infectada o no???? La veritat , molts de tios estàn sonats....


Carles:
També hi haurà alguna al.lota que no ho faci bé? No creu que es molt cruel només parlar d´homes....

Sandra:
Sr. Riera...estic parlant de la MEVA EXPERIÈNCIA....llògicament que la bona educació sexual es fonamental per tothom, i he dit...per tothom, més jovenets i no tant...els primers fiquen la pota per no escoltar o no voler saber....i els més grandets perquè es volen passar de llestos...i jo, amb la salut no jugo! NI per totes les roses del món.

Carles.:
Molt bé...estic content de que l’hagin educada tan bé i tengui les coses tan clares, i...disculpi la pregunta: el seu nou “amic” reivindica la Funda com diu la nova campanya promoguda per el Govern Balear ?

Sandra:
Si, Sr. Riera, el meu nou “amic especial” Reivindica la Funda, de fet en te sempre a mà i lo millor de tot: les fa servir....!

Carlos:
Ara se perque està tan contenta avui vespre, perque a la fi ha trobat algú que li ha arribat al coret...i d´altres bandes com puc imaginar...La verita es que sembla mentida però mai estan de més les campanyes a favor de l´us del preservatiu, i he de dir que el nostre Govern ha sabut triar una de les millor imatges que podría tenir , en Jorge Lorenzo!!!

Sandra:
Ahhh, ara que diu això, sap que avui vespre he convidat a na Rosa Aranguren Coordinadora autonòmica d´aquesta campanya? I que li he demanat al meu amic cantant, mundialment conegut Riki López que es pasi per casa ja que ha posat la musica a la campanya!!!

Carlos:
I en Jorge Lorenzo....l´ha convidat?

Sandra:
Clar , però hi ha un petit problema, es a Mailassia i no pot venir avui....


Carlos:
Ja ho val!

Un total de 152 farmacias de las islas, el 40%, se han adherido a esta campaña promovida por la Conselleria de Salud y Consumo, y venderán los llamados 'condopacks' (tres preservativos al precio de un euro), para promover el uso de este método y prevenir las enfermedades de transmisión sexual, así como los embarazos no deseados.

This entry was posted on 22:16 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

0 comentarios

Publica un comentari a l'entrada