Te toca a tu!  

Posted by: Sandra Llabrés

DIVENDRES 20 FEBRER 2009
PROGRAMA 101

"Te toca a tu!"

Sandra:
Ja he arribaaaaaat!!!! Hola!

Carles:
Ah...Hola! Bon vespre Srta. Llabrés...ja veig que ve contenta, no es mal d’entendre...ja tenim aquí el cap de setmana...!


Sandra:
Si...i quin cap de setmana Sr. Riera! No se si estic més contenta perquè podré dormir una miqueta més, perquè ja tenim el carnaval aquí...o perquè diumenge vespre son els Oscars de Hollywood...!

Carles:
Ah, quin programa més estressant, no? Dormir, és una bona opció!

Sandra:
Si, dormir està bé, el que passa es que penso que al final no perdre massa el temps a dins el llit, demà dematí he quedat amb en Benjamí per acabar de compondre les disfresses , sen recorda que sortim a desfilar a la Rua? Suposo que vendrà a veure- nos!


Carlos:
Si, si, si clar, vendré, ((susurrant per ell))
meam si no, ... qui farà les fotos amb las que després torturarà els seus amics?

Sandra:
Què és de graciós Sr. Riera, l’ he sentit!
Hi ha altres coses més dolentes com que te obliguin a fer fotos!!! Es una cosa molt entretinguda, i de resultat inmediat, la tires, click! I ja la tens, un instant immortalitzat per la resta de la teva vida...una monada...


Carlos:
Si, si...una monada! Després em dirà, aquí m’ ha tallat els peus,... aquí el cap, ....aquesta l’ haurem de retocar amb el foto shop, ....aquí tinc els ulls vermells, .....aquesta esta massa a prop, ....aquesta massa enfora...si ja la conec Srta. Llabrés...

Sandra:
AAAaaaaaagghhh, sempre remugant, la nostra relació sembla ja la d’un vell matrimoni malsofrit!

Carles:
Bé, penso que tothom sap que vostè per mi és com una filla, jo soc el seu majordom (una tasca que la meva família ve desenvolupant per la seva,,, des de fa quasi dos segles!) No penso que ningú ens confongui amb un matrimoni...podria esser el seu pare, o padrí!

Sandra:
Ui, com si ara això fos una novetat, ja sap que hi ha molts homes que trien una parella molt mes jove..en fi, aquest no és el nostre cas, però si que és veritat que la nostra convivència a vegades té punts en comú amb un matrimoni...

Carles:
Ah si? Per exemple...

Sandra:
Per exemple...vostè no para de dir-me el que faig malament, o que no faig bé!


Carles:
No s’ ho prengui així, si, es veritat a vegades la reny una mica, però és quasi una reacció paternal...

Sandra:
I...quan em reprotxa que tinc roba meva per tot! Que soc una desorganitzada, que passo massa temps al quarto de bany...

Carles:
Ai, estimadeta meva...((sussurrant)) ...si sapigues el que és la convivència de veritat amb una parella...

Sandra:
Què remuga fluixet???

Carlos:
Qui? Jo?.... Res, res, Srta Llabrés, no estic remugant!

Sandra:
Si que ho fa!

Carlos:
Miri, ara si que li he de donar la raó! Semblem un matrimoni quisquillòs..per cert, sabia vostè que el 52% de les parelles tenen discussions quasi de forma quotidiana per el fet del repartiment de les tasques de la llar??

Sandra:
Ara no me canviï de tema....a més, el 52% em sembla una mica exagerat!

Carlos:
I do no m’ho estic inventant!

Sandra:
Ja! No m’ho digui.... un nou estudi revela aquestes sorprenents dades...

Carlos:
Si senyora! Mes de la meitat de les parelles no es posen d’acord amb això de repartir les tasques domèstiques, cinc punts més per sobre de la mitjana europea! I...és curiós constatar que en el cas de parelles joves arriba fins i tot... al 60%!!! Aquesta distribució de les feines es “font de tensió” en las llars espanyoles... país a on el repartiment és d’ allò manco igualitari, per davant només d’ Italia!!! Així ho revela un informe elaborat per l’institut Ipsos que va esser presentat a Paris fa poques setmanes. Han analitzat la conducta de mes de 2000 ciutadans majors de 18 anys que viuen en parella d´Espanya, França, Italia i Regne Unit. Una dada positiva: el 75% del pares espanyols fomenten entre els seus fills la col·laboració en les tasques de la llar...en això anem deu punts per davant dels nostres colegues europeus! Miri Srta. Llabrés, treure els fems, anar a comprar, cuinar i rentar els plats son les tasques preferides per els entrevistats, ja que ho fan sense protestar en el 50% dels casos, mentres que planxar i fer net el bany son les més detestades!

Sandra:
Es que planxar és un rotllo, t’ agafa un m,al d’ esquena , això si no et cremes!!...i fer el bany...amb pels per tot! El xampú desparramat, el water brut, el mirall ple d´esquitxos...aaaghhhh! Quina pena que la gent discuteixi per aquestes coses...son tan agradables! Amb el senzill que seria fer fifty-fifty! O una setmana per om!

Carlos:
Uuuuu, ara ja demana molt! Amb la posició de la dona dins el mon laboral i igualitari ha fet que les hores d’absència de la llar sigui semblant a la del seu company, l’ home. Això significa que quan tornem a casa hem passat fora una mitja semblant d’ hores i clar, qui és el guapo que es posa a fer feines?

Sandra:
La dona, en la majoria dels casos, pobretes, sempre amb la història sobre l’ esquena..!!! NO, me miri així que jo l’ ajudo molt a vostè!

Carlos: NO FA-RÉ MES CO-MEN-TA-RIS!...per cert, esperem a algú avui?

Sandra:
Si, venen uns amics, en Jose, na Manuela i na Xisca...recorda que hem de fer la quiniela dels Oscar de Hollywood??? I ....ja que venen podríem parlar d’ aquesta interessant qüestió...com es reparteixen les tasques a casa ells????

Carlos:
A quina casa? Perquè a n’ aquesta sempre hem toca a mi...

Sandra:
Sr. Rieraaaaaa!

This entry was posted on 23:07 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom) .

0 comentarios

Publica un comentari a l'entrada